Energie eoliana – informatii complete despre energie eoliana

Turbine eoliene foarte eficiente

Jun 4th 2008
1 Comentariu
raspunde

Eficienta medie a turbinelor eoliene actuale este de 20-25%, dar poate creste daca sunt amplasate la 200-250 metri inaltime. Montarea unor turnuri de o asemenea inaltime este extrem de costisitoare si ineficienta, motiv pentru care o companie din Ottawa a venit cu ideea ancorarii de pamant a unei turbine-balon implute cu heliu.

Turbine Eoliene eficiente aeropurtate

Astfel aceasta isi poate chiar dubla eficienta. Costurile de intretinere scad si ele, turbina putand fi trasa pe pamant periodic si inspectata, cu minim de efort.

Sursa: Inhabitat


Postul are urmatoarele tag-uri:

Related Post

  • No Related Post


Navigheaza prin posturi


Ultimele posturi despre Energie Eoliana


cautam colabotarori

Cautam colaboratori pentru comercializarea de turbine eoliene, centrale si mori de vant si alte dispozitive de producere a energiei alternative cu ajutorul vantului in cadrul unui magazin online pe aceasta tema, ce va fi lansat in urmatoarele saptamani.

Voi veniti cu produsele, noi venim cu oamenii interesati si potentialii clienti. Nu cautam sa distribuim produsele noastre prin cineva, cautam colaboratori care sa distribuie produsele lor prin noi.

Daca sunteti interesati sau doriti mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa:


email at energeia punct ro
Posturi recomandate despre Energie Eoliana
Un comentariu la “Turbine eoliene foarte eficiente”
  1. ALIN

    Turbina e super.ESTE PE PIATA?

Cine a scris despre articol
Comenteaza si tu:

Un proiect
Ecologie pe Energeia

Energeia, blogul ecologistului roman, trateaza subiecte de ultima ora din domeniul ecologiei, energiei alternative si poluarii.

Afla mai multe detalii

Inscrie-te printre ecologisti

Poluarea si degradarea ne inconjoara, ne coplesesc din ce in ce mai mult. O vezi in fiecare zi, e peste tot prezenta in jurul tau. Dar iei atitudine?

Comunitatea Energeia isi propune sa informeze asupra pericolelor poluarii. Si cauta colaboratori. Asa ca daca esti interesat, alatura-te noua. Pentru o lume mai buna!

Alatura-te ecologistilor